Alle regnbuens farger, hvilken skal jeg velge?

Jeg ønsker meg Denise sweatshirt fra Gina Tricot utrolig mye. Det er altså ikke så ofte jeg er på Gina Tricot, eller kan vel si at sist jeg var litt før sommer ferien. Grunnen til det er at det er litt langt å reise dit. Men har en liten anelse at viss jeg kommer dit og skal ha genseren, er den utsolgt. Så tror kanskje det er smartest å bestille den på nettet. Men problemet mitt er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken farge. Kan vel si at jeg liker den i hvit best.. Men det er mange ulemper med hvitt. Og jeg er redd for at den ikke blir så fin til slutt, tehe. 
Så kan du hjelpe meg, og hvilken farge skal jeg ha ?


Dette er den hvite jeg snakket om!


Kunne godt i svart også..(?)


Lilla kunne det godt kanskje?


Tenker denne blir litt det samme som med den hvite.. Men ville kanskje ikke hatt rosa, eller aner ikke egentlig :p


Denne har jeg sett, siden venninnen min har den. Utrolig fin, men vil helst ikke ha lik som henne.


Grå, kanskje litt kjedelig i forhold til de andre (?) Men jeg har en lignene sånn grå genser ( bare annet  trykk på, men den er fra h&m)


Er ikke sikker om hvilken av de svarte som er finest heller. Men det er disse fargene det står mellom. Som du ser trenger jeg din hjelp! Aner egentlig ikke hvilken jeg skal ha. De finst i flere farger , men de likte jeg ikke så godt :p
Denne genseren blir en erstatning til baseball jakkene. Siden jeg ikke vil ha en sånn jakke..  Pluss at jeg bare elsker slike gensere, hihi :)


5 kommentarer

mne - livin my life in Singapore

22.aug.2010 kl.15:57

den grå eller rosa! :)

anette♥

22.aug.2010 kl.16:46

Den øverste! :-)

sv: Vet du - jeg er egentlig litt enig med deg. Jeg er litt redd for at det ikke er helt min type bukse, og at den da bare blir liggende i skapet og råtne. Men på den andre siden er jeg redd for å angre hvis jeg bytter den inn. Hehe, uff. :-)
Kule! Likte den grå :)

anette♥

22.aug.2010 kl.20:59

sv: Hehe. :-)

Ja, det er jo sant. Alle er jo veldig fine, så! :-)

Papavero ¢¾

23.aug.2010 kl.17:11

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits